o společnosti    poskytované služby    spolupracujeme    ceny    kontakt   

Steco Data spol. s r. o.
Staňkova 18
149 00 Praha 4 - Háje

tel. 271 734 204, 267 913 478
e-mail: info@steco.cz


NAPIŠTE NÁM

Email:




stecodata.cz - kancelářský nábytek, židle, křesla, stoly, skříně


KANCELÁŘSKÁ KŘESLA A NÁBYTEK
www.stecodata.cz


FINANČNÍ PORADENSTVÍ

Budete-li potřebovat podrobnou analýzu a nebo srovnání hypotečních produktů, doporučit a uzavřít vhodné životní pojištění, sjednat stavební spoření, pojištění a nebo cokoliv jiného z oboru financí – kdykoliv kontaktujte našeho spolupracovníka, který má praxi v oboru již 10 let.

Ing. Milan Vackář
Tel.: +420 603 519 762
e-mail: milan.vackar@steco.cz

a) Realizace bonusových programů pro Vás a Vaše zaměstnance
Jako další službu nabízíme spolupráci při realizaci bonusových programů pro Vás a Vaše zaměstnance. Tyto programy zahrnují individuální výběr vhodných produktů jako nákladových položek ke snížení daňového základu firmy a veškerou administrativu s tím spojenou.

b) Optimalizace osobních finančních portfolií
V návaznosti na bonusové programy dále nabízíme dlouhodobou spolupráci na tvorbě a optimalizaci osobních finančních portfolií. Optimalizaci provádíme na míru dle Vašich priorit a cílů s ohledem na bezpečnost, náklady a výnos. Náš cíl je ušetřit a vydělat našim klientům finanční prostředky. Jsme objektivní a jsme na Vaší straně. S námi ušetříte čas i peníze.

c) Financování nemovitostí
V rámci našich služeb zajišťujeme pro naše klienty financování kupní ceny nemovitostí. Naše společnost spolupracuje prostřednictvím našeho spolupracovníka s významnými hypotečními bankami a stavebními spořitelnami. Tato spolupráce s hypotečními bankami a stavebními spořitelnami nám umožňuje rychle vyřídit veškeré formality a co nejméně časově i finančně zatížit naše klienty.

Zajistíme pro Vás:
- zpracujeme prvotní analýzu Vašich možností
- navrhneme pro vás vyhovující nemovitost
- navrhneme Vám optimální postup a zajistíme součinnost
- představíme Vám jednotlivé finanční produkty, které můžete využít
- připravíme pro Vás kalkulaci zvoleného produktu a doporučíme Vám optimální nastavení jeho parametrů (např. fixace úroku, doba splatnosti)
- zkompletujeme potřebné dokumenty
- pomůžeme Vám s vyplněním písemností požadovaných bankou nebo spořitelnou
- doručíme kompletní složku přímo do úvěrového oddělení banky nebo spořitelny
- zastoupíme Vás při jednáních v bance nebo spořitelně
- vyřídíme všechny formality související s poskytnutím úvěru
- domluvíme finální schůzku v bance nebo spořitelně za účelem podpisu úvěrové smlouvy
- dohlédneme na bezproblémové dokončení celé transakce

d) Důchodová reforma
V rámci našich služeb zajišťujeme pro naše klienty též odbornou pomoc v rámci důchodové reformy. Na tuto ekonomickou reformu, která se dříve či později dotkne každého z nás, je potřeba se včas připravit. MPSV realizuje postupně možnost zřízení tří pilířů našeho budoucího důchodu.
První je průběžný systém financování důchodů z prostředků sociálních. Vzhledem k vývoji, zejména demografického, je tento dlouhodobě neudržitelný. Již dnes je průměrný důchod asi 40 % průměrné mzdy. A za několik desítek let (doufejme, že ne dříve) může být okolo 10 %.
Proto je projektován druhý pilíř, tzv. opt out, to je vyvázání části prostředků z prvního pilíře na osobní účet klienta, který bude tyto prostředky investovat do speciálních, soukromých, k tomuto účelu zřízených společností. Tyto společnosti budou zhodnocovat investované prostředky a po dosažení důchodového věku klienta mu budou vyplácet z jeho účtu důchod.
Třetí pilíř je naprosto dobrovolný a existují určitá doporučení, jak do něho investovat. I s tímto tématem Vás můžeme blíže seznámit a průběžně spolupracovat na strategii pro Váš důchod.

HLAVNÍ PARTNEŘI:

Hypoteční banky
- Česká spořitelna
- Hypoteční banka
- Wuesterot HB
- UniCredit Bank
- Raiffeisen Bank
- Volksbank
- KB

Stavební spořitelny
- Raiffeisen SS
- Českomoravská stavební spořitelna a.s. („Liška“)
- Wuestenrot SS

Pojišťovny
- Česká pojišťovna
- Generali
- Kooperativa
- Uniqa
- ING
- Amcico AIG



<< zpět na seznam služeb


2024 Steco Data, spol s r. o.